בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה פרי כל כך נפלא, אז למה שלא נשתמש בו?

לאן האתרוגים הולכים כשאין סוכה? למרבה הצער, לפח. בישראל מגדלים אתרוגים אך ורק לפולחן דתי, אך מי שיתגברו על הקליפה העקשנית יגלו פרי קסום ושימושי במיוחד

18תגובות
פחזניית קרם לימון ומרמלדת אתרוג באלחנן - תרבות לחם

ברגע שנוגסים בכיפתו המקורמלת של טארטלט הקלמנטינות שיצר השף אלדד שמואלי — תמצית עשירה, בשומה ומתמוססת בפה של עסיס הפרי — אפשר להבין מדוע הפך שמו של הפרדס, מטע עצי ההדר, למזוהה עם חזיונות אנושיים של גן העדן. הטארטלט הנפלא הזה הוא רק אחד מסדרה עונתית של מאפים ודברי מתיקה שנוצרו בהשראת פירות הדר, שיימכרו בשבועות הקרובים של שלהי העונה במאפייה־מסעדה שפתח שמואלי לפני ארבע שנים בקיבוץ משמרות. בין מיני המגדנות והמתוקים אפשר למצוא מבחר ריבות ומרמלדות ביתיות של מיני הדרים; טארט קרם שקדים, אשכולית אדומה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו