בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

״מהיום שבו נסעתי ללמוד בישול בצרפת אני חולם להקים בית ספר כזה בגליל״

חדר האוכל הנטוש של קיבוץ גונן עתיד להפוך לאקדמיה קולינרית, שתפתח את שעריה לתלמידים ולשפים מכל רחבי העולם. המייסד, השף ליאור לב סרקרז: תמיד אמרו לי שזה לא יכול לקרות בישראל

3תגובות
הדמיה של הצעת התכנון לבית הספר
Segev Yaron Brand

לפני שבועיים נערך בגליל העליון טקס הנחת אבן הפינה ל–International Culinary Institute, מכללה קולינרית בינלאומית שעתידה להיפתח בשנה הבאה בקיבוץ גונן. המכללה, על פי התוכניות, עתידה לכלול גם חווה ומסעדה, והחזון שמציגים פרנסיה מדבר על קידום התרבות הגסטרונומית ופיתוח תיירות קולינרית לאזור. "מהיום שבו נסעתי ללמוד בישול בצרפת, באמצע שנות ה–90, אני חולם על הקמת בית ספר כזה בגליל", אמר השף ליאור לב סרקרז, בעלים של La boite, חברה אמריקאית שעוסקת בייצור תערובות תבלינים למסעדות עלית. לב סרקרז, המתגורר קרוב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו