בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תקופת הייבוש: הפירות שאיש לא רצה הפכו למעדנים נדירים

במפעל משפחתי במושב בצת מכינים פירות מיובשים נהדרים מעודפי תוצרת חקלאית

3תגובות
רונית ורד תפוז דם

בשבוע שעבר הגיע זמנו של הקיווי להשתמר מחוץ לעונתו. בחדר ההכנות של "עידן הפרי", מפעל משפחתי לייבוש פירות במושב בצת שבגליל המערבי, נערמו ארגזי קיווי בשלים ועסיסיים. את הפירות הטריים, שהגיעו ממטעי קיבוץ ברעם בגליל העליון, קילפו שתי עובדות המפעל בידיהן; במפעל הזעיר אין פסי ייצור ואריזה מכניים, וכל תהליכי העיבוד מתבצעים באופן ידני. חלק מהפירות הקלופים נחתכו לפרוסות, הונחו על מגשים והוכנסו לשעות ארוכות לתנור ייבוש גדול הפועל בעזרת אוויר חם. את הפירות המיועדים להכנת לדר — יריעות דקות של פירות יבשים,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו