שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רונית ורד
רונית ורד

"אתה לא יכול להיות מבקר מסעדות אם הפנים שלך מוכרים", אומרת בפסקנות מימי שרתון, מבקרת המסעדות של הניו יורק טיימס בשנים 1983-1976. "בעידן שבו כולם מצלמים הכל, למבקרי מסעדות אין ממש ברירה, אבל לא הייתי רוצה להיות מבקרת היום, כי אני יודעת עד כמה חוויית האכילה שונה כשמזהים אותך. ואני לא מדברת רק על שירות ועל אווירה — אני מדברת על מה אפשר לעשות במטבח לאוכל. תיארתי פעם בראיון מה אפשר לעשות מבחינה קולינרית למנות ברגע שבו מזהים מישהו שהמטבח חפץ ביקרו, ואחרי הראיון התקשר אלי מסעדן איטלקי ותיק ואמר לי 'סניורה, את לא יודעת אפילו חצי. אפשר לעשות הרבה יותר מזה'".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ