להתמזג בתוך נצח עם משמש, חמאה וקינמון

הספרייה המפוארת של רות בונדי המנוחה מכילה אוצרות היסטוריים לצד אזוטריה נהדרת של הקולינריה הישראלית. בספר הבישול שכתבה נמצא גם המתכון שהפך אותה לטבחית מבוקשת

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב

רונית ורד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ