מתכוני דגים לחגים של יחי זינו - פינת אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכוני דגים לחגים של יחי זינו

לכתבה
דג בתנור ביין לבן ועגבניות. חריצי שתי וערבדן פרץ / סטיילינג: נורית קריב

מעטים הם האנשים המתמצאים ברזיהם של יצורי הים התיכון כמו יחי זינו ממסעדת פסקדו האשדודית. מתכוני דגים לחגים של אחד השפים הצעירים המוכשרים ביותר בישראל

3תגובות

"אם אין לך דגים אל תדבר איתי", אומר יחי זינו ברוח טובה לבן שיחו שמעבר לקו הטלפון. לזינו, שף ובעלים במסעדת פסקדו באשדוד, יש טון דיבור רך — המילים נאמרות בנגינה עצלה מתמשכת — ושלוות נפש שכמעט אינה מופרת לעולם. אבל בנושא שלל הדגה היומית אין להקל ראש. גם טבח ששותפיו הם מסוחרי הדגים הגדולים באשדוד ובישראל — האחים ז'נו — נאלץ לצאת מדי בוקר ל"ציד" של דגי ים מקומיים איכותיים. מי שפרנסתו על מסעדת דגים, במיוחד כזו שיצא לה מוניטין שאפשר ליהנות בה לא רק מדגה מיובאת או דגה שמקורה בחקלאות ימית, חייב להשכים קום ולטפח רשת קשרים ענפה עם דייגים מקומיים ועם סוחרי הדלאל (המכירה הפומבית היומית של דגים). "הוא...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות