כבד קצוץ וצלי זנב שור: מתכונים לפסח של השף מתן אברהמס - פינת אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כבד קצוץ וצלי זנב שור: מתכונים לפסח של השף מתן אברהמס

לכתבה
צלי זנב שוב

מתן אברהמס, השף של מסעדת הבשרים התל־אביבית הדסון, מכין מתכוני בשר פשוטים ונהדרים לשולחן החג (וגם ליום שאחרי)

14תגובות

בשבועיים האחרונים שהיתי בניו יורק, ומצאתי את עצמי זוללת ללא הרף חזירים, ברווזים, אויסטרים וסטייקים. לא בטוח שמדור אוכל המוקדש למתכוני סעודת הפסח הוא המקום הראוי לדון בקדחת הפרושוטו והצדפות שתקפה אותי בניכר, אבל מבין כל תענוגות החך שמזמנת ניו יורק למבקריה — ואלה רבים ומגוונים — מצאתי את עצמי חושקת דווקא במאכלים פשוטים לכאורה כמו ברווז בנוסח פקין, נקניק טוב או נתח בשר בקר איכותי צרוב על מחבת. בפרפרזה הפוכה לדבריו של חניבעל לקטר, מקור החמדה הוא דווקא במה שאיננו מרבים לראות בחיי היום־יום. בישראל קשה להשיג שרקטורי טוב מבשר חזיר; בשר ברווז מזנים ראויים; צדפות טריות הגדלות במי אוקיינוס קרים; או נתחי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות