החקלאים של השפים פותחים חנות בתל אביב

ניסים בר ששת, דור שלישי לחקלאות, מגדל בהרי ירושלים עלים שיעמדו בסטנדרטים של מסעדות יוקרה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מדור אוכל רונית ורד
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד
צילום: דן פרץ

מנקודת מבטם של צמחי הגזר — שנזרעו בערוגה מוגבהת מהקרקע על מצע אורגני עשוי טוף, כבול ואגוז קוקוס — ניסים בר ששת הוא נודניק בלתי נלאה. "אני משגע אותם", מודה החקלאי חובש כובע הפטרייה. "המטרה שלי היא דווקא שהגזר לא יעבה את השורש, כי מה שאני מוכר הם העלים הירוקים הטריים. אז אני רוצה שהצמח ישקיע את האנרגיה ואת המשאבים שלו בעלים שאני קוצר מדי יום".

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ