סערה בצלחת חומוס: מה נחשב ב-2019 לאוכל יהודי?

שורה של ספרי בישול וגסטרונומיה שהתפרסמו בארה"ב מנסים להגדיר מחדש את גבולותיו של המטבח היהודי. לרשימת המאכלים האשכנזיים המוכרים הצטרפו מנות מעוררות מחלוקת

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
The Jewish Cookbook by Leah Koenig
צילום: The Jewish Cookbook by Leah Koenig
רונית ורד

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ