המבשלה הערבית שמייצרת בירה אמריקאית

בזמן שבעיתונות מתווכחים על מולדת השקשוקה והבעלות על החומוס, במבשלה המסחרית הראשונה בחברה הערבית מכינים בירת חיטה טעימה בסגנון ייחודי

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מדור רונית ורד
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד
צילום: דן פרץ

בלוגו מבשלת הבירה "נצרת" מחליפים עלי כשות את קוצי הכתר שהונח על ראשו של ישו, וזקנו עשוי פרח כשות הפוך. המושיע, שגדל לפני למעלה מאלפיים שנה בעיר הגלילית, אכן נראה לפיכך פחות סובל מהרגיל. "גם ישו, כמונו, הפך מים לאלכוהול", צוחק אמיר עילוטי, שהקים את מבשלת הבוטיק יחד עם שותפו בסאל מסאד. שני הגברים הצעירים, ילידי 84' ועובדי היי־טק, מכירים איש את רעהו מילדות ולמדו יחד הנדסת חשמל בטכניון. ב–2012 התחילו לבשל יחד בירה, תחילה כתחביב ביתי. "הבנו שאנחנו מבלים יותר מדי זמן לבד מול המחשב", אומר עילוטי, "הבנו גם שבירה לא תהיה רק הזדמנות למתוח את הרגליים, אלא גם שער כניסה חברתי נוח לעולם".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ