"האנושות תתגבר על הקורונה, אבל הרבה מסעדות לא". השפים הידועים בעולם מדברים

חודש וחצי לתוך המשבר, רוב המסעדות בעולם עדיין סגורות. יותם אוטולנגי, דן ברבר ומסעדנים בולטים נוספים מדברים על חוסר הוודאות ועל הצורך להמציא את עצמם ואת הענף מחדש

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
כסאות הפוכים
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד
צילום: דן פרץ

אני מתגעגעת ליציאה למסעדות. הגעגוע לא מתמקד בהכרח בתאווה לטעמים או למאכלים מסוימים. אם כי גם זה קיים למכביר. יש גוני טעם ומנות שגם לטבח מקצועי קשה לשחזר במטבח ביתי, ומהארוחות שכולנו מכינים לעצמנו בבית בחודשיים האחרונים ניטל ממד ההפתעה, ובעיקר האפשרות לבחור מתוך מגוון הצעות (מי יתנני כרגע מלצר המדקלם את מנות היום).

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ