כשהאביב נכנס למטבח: מתכוני לחם שבועות של ארז קומרובסקי

הסגר הכפוי החזיר את ארז קומרובסקי לאהבתו הישנה: ניסויים אינטנסיביים באפייה ביתית. המתכונים שיצר מוציאים את המיטב מצמחי העונה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סאלוף עם המטבוחה
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד
צילום: דן פרץ

את החודשים האחרונים, שבהם היתה אוכלוסיית העולם מרותקת לבית ומוגבלת במפגש עם מי שאינו חלק מהמשפחה הגרעינית, בילה השף והאופה ארז קומרובסקי בבית צמוד־קרקע שבנה עם בן זוגו במצפה מתת שבגליל. הבית בן שלושת המפלסים שוכן סמוך לחורש ים־תיכוני טבעי, ומשקיף אל נופי גבעות ירוקות, כרמים ושדות חקלאיים. את הבוסתן שמקיף את המבנה — שילוב יפהפה ופרוע של עצי פרי, גינת ירק וטרסות של צמחי בר, נוי ותבלין — מטפח קומרובסקי, גנן מסור ובוטנאי חובב, במו ידיו.

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ