פנה ביג'יו של אנומראל רותם עוגן - פינת אוכל - רונית ורד - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אפייה למתקדמים פנה ביג'יו של אנומראל רותם עוגן

מתכון מודרני ומקומי ללחם כפרי איטלקי מסורתי

כיכר אחת עגולה וגדולה דרגת קושי: קשה
לחמים של אנומראל רותם עוגן
דן פרץ

המתכון הותאם למטבח ביתי, אבל עדיין מיועד בעיקר שכבר יש לו ניסיון באפייה. את המחמצת מכינים לילה לפני האפייה.

חשוב לשים לב: הלחם הזה לא נועד להיות בעל מרקם פתוח ועם חורים גדולים במיוחד, הוא לחם כפרי וגס באופיו, וכמות המים יכולה להשתנות באופן משמעותי בהתאם לסוגי הקמחים. אם אתם לא בטוחים או לא מנוסים באפייה התחילו עם כמויות מים נמוכות יותר.

לכתבה המלאה על אנומראל רותם עוגן

8תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות