קטן אבל גדול: כל מה שצריך לארוחת טאפאס ספרדית בבית

מנות של טאפאס אפשר להכין בקלות גם בבית, אבל בלי התכנסות של חברים ופטפוט ראוי, זה לא עובד. המאכלים שליד האלכוהול, כתבה שלישית בסדרה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לחצו להגדלה

אל וינאגרה (כבושים), אל לאדו (על יד)

לחצו להגדלה
לחצו להגדלה
לחצו להגדלה

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ