המתכון לפטאטס בראווס של גיא שבח

קוביות תפוחי אדמה מטוגנות, מוגשות עם רוטב עגבניות ומיונז (אלי אולי) בנוסח הספרדי. התרגום המילולי הוא תפוחי אדמה אמיצים, וההסבר הפופולרי מדבר דווקא על אומץ לבם וחכם של מי שאוכלים את רוטב העגבניות החריף ואת האלי אולי שופע השום

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
רונית ורד

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ