חוות הפטריות האקזוטיות במושב עולש היא מעבדה עתידנית קסומה

קטיף הפטריות לא כולל יציאה ליער אחרי הגשם ולא תלוי בעונות השנה, אבל מהמבוך הסטרילי במושב עולש מגיעות לצרכן הישראלי, לראשונה, פטריות אקזוטיות טריות

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ

מכסים את הבגדים בסרבל נייר, ארוך שרוולים ומכנסיים, שנשלף צחור ובתולי משקית מרשרשת. נועלים מגפי פלסטיק לבנים ואוטמים את החיבור בין המגפיים לסרבל בעזרת סרט דביק. עוטים כפפות חד פעמיות, מתיזים עליהן באצבעות מסורבלות נוזל מחטא, עוטים זוג כסיות שני ושלישי, ואז מהדקים את שוליהן בעזרת סרט הדבקה. תוחבים את השיער לכובע נייר וחובשים מעליו את ברדס הסרבל. מכסים את הפה ואת האף במסכת פנים סטרילית, ורק אז — כשכל הנוכחים לובשים צורה אחידה של תאי זרע בסרטו של וודי אלן — מורשים המבקרים לבוא בשערי המבוך.

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב

רונית ורד | פינת אוכל

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ