קח אותי לרובין

שני בשלנים יפואים, סלאח כורדי ומייסר סרי אבו שחאדה, מנסים יחדיו לשחזר את טעמיה של עיר אוהלים שוקקת חיים שהוקמה מדי קיץ בנבי רובין, בין יפו לחוף פלמחים

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

"ואולם חודש אחד ישנו בשנה והוא חודש אלול, אז ישתנו פני השטח ומראהו המדברי לא יהיה לו. כבמטה קסמים אשר ב'אלף לילה ולילה' יקום כאן יישוב הומה, רחובות ושווקים, מגרשי משחק ומרכז מסחרי, עיר ממש בת מאות אהלים וצריפים העומדים על תלם שלושים יום, כמספר ימות העלייה ברגל ל'נביא' ראובן". חיים ברגר, "דבר", 24.8.1930

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב

רונית ורד | פינת אוכל

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ