בוקר וצהריים בשוק של רמלה

שוק איכרים אמיתי בעידן שבו הפך המושג לפריבילגיה של אנשים אמידים

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ

"אין בארצות האיסלאם מסגד מפואר יותר ממסגדה, אין קמח לבן משובח וטוב יותר משלה, אין אזור מבורך יותר מאזורה, אין פירות טעימים כפירותיה. שוכנת בין אזורים כפריים פוריים, ערים מוקפות חומה ויישובי ספר נעלים. בעלת פונדקים מפוארים, בתי מרחץ מהודרים, מאכלים משובחים, מזונות מעולים, תבלינים רבים, בתים רחבי ידיים, מסגדים נאים, רחובות רחבים ומינהל מסודר".

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב

רונית ורד | פינת אוכל

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ