משחקים באש ודגים: המסעדה החדשה שהיא מעבדה ים־תיכונית
״אייבי״, מסעדת הדגים החדשה של האחים דוקטור, בנויה סביב גריל עצים גדול המאפשר לטבחים להתנסות בטכניקות צלייה חדשות־ישנות

רונית ורדצילום: דן פרץ

רונית ורדצילום: דן פרץ
בוקר, 29 באוקטובר. בערבו של יום עתידה אייבי, המסעדה החדשה של האחים יותם ואסף דוקטור ("האחים" ו"דוק") להיפתח לראשונה להרצה לקהל. השף אסף דוקטור מוטרד: לא רק מפאת גודל המעמד והלחץ הכרוך בניהול סרוויס וצוות במקום חדש, אלא גם כי בהכנות בוקר האתמול התרחשה תקרית מצערת. "הטבחים שברו לי את הבקבוק האחרון של הגארום שהכנו", הוא מדווח בקול עגמומי. "הייתי חזק. לא התפרצתי בזעם, אבל כמעט התפוצצתי מבפנים. יש מחזור גארום נוסף בתהליכי הכנה, אבל הוא יהיה מוכן רק עוד כמה שבועות".

רונית ורד | פינת אוכל
עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.
כתבות מומלצות

שני סטודנטים הלכו להם, ולפתע חיילים המטירו עליהם אש כבדה

מי האנשים שחיו כאן לפני הצלבנים? לתלמידי ישראל אסור לדעת

בספר שמקדיש כל כך הרבה לשקרים, ראוי היה להיזהר בעובדות

הארטיק שנולד כהטרלה הפך ללהיט היסטרי, אבל האם הוא טעים?

אופירה וברקו הצליחו להצית פאניקה אצל הפירומן בן גביר
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
