"האנושות תתגבר על הקורונה, אבל הרבה מסעדות לא". השפים הידועים בעולם מדברים

חודש וחצי לתוך המשבר, רוב המסעדות בעולם עדיין סגורות. יותם אוטולנגי, דן ברבר ומסעדנים בולטים נוספים מדברים על חוסר הוודאות ועל הצורך להמציא את עצמם ואת הענף מחדש

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ
רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב
רונית ורד
צילום: דן פרץ

אני מתגעגעת ליציאה למסעדות. הגעגוע לא מתמקד בהכרח בתאווה לטעמים או למאכלים מסוימים. אם כי גם זה קיים למכביר. יש גוני טעם ומנות שגם לטבח מקצועי קשה לשחזר במטבח ביתי, ומהארוחות שכולנו מכינים לעצמנו בבית בחודשיים האחרונים ניטל ממד ההפתעה, ובעיקר האפשרות לבחור מתוך מגוון הצעות (מי יתנני כרגע מלצר המדקלם את מנות היום).

רונית ורד צרובה צרובה לדף כתב

רונית ורד | פינת אוכל

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם.