ארוחת הערב של שלי ולאון פלדמן: אנחנו דוגלים בגישת מכולת טו טייבל

שלי ולאון פלדמן מתגוררים בבת ים ומכורים לתכניות בישול. הם משתדלים לא לעשות משלוחים (בגלל ההיצע והאיכות) ומעדיפים לאכול בכל רגע נתון קדרה (גם בקיץ). ארוחת הערב שלהם היא החמישית בפרויקט "מאה ארוחות ערב ישראליות"

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
השניצילם במחבת
השניצלים של לאון נעלמים עוד לפני שמגיעים לשולחןצילום: שלי ולאון פלדמן

שלי, 40, עורכת תוכן באינטרנט ולאון פלדמן, 49, קריין פרסומות, עורך ומשדר ברדיו (כאן 88, רדיו הקצה) חיים בבת ים עם ילדיהם ליבי, בת ה-6, תלמידת כתה א' ויונתן בן 5.5 חודשים, תינוק והכי מותק בבית.

ארוחת הערב של משפחת פלדמן היא החמישית בפרויקט 100 ארוחות ערב

אוכל תופס מקום מאוד מרכזי בחיים שלנו. מלבד העובדה שאנחנו אוהבים לאכול, אנחנו רואים יחד כמעט את כל תוכניות הבישול הקיימות. ממאסטר שף ישראל ועד זקנות מאזרבייג'ן שמכינות עוגות על אש גלויה ביוטיוב. הבשלן בבית הוא לאון, שלי וליבי לפעמים עוזרות. היצע המשלוחים בבת ים יחסית מצומצם ובינוני מבחינת איכות, כך שאם מזמינים זה בדרך כלל יהיה מקדונלדס (בעיקר כי יש מתנה לילדה) או פיצה. כמו הרבה ילדים גם ליבי חיה על תפריט מצומצם, כך ששלי מכינה לה בכל בוקר כריך עם סלט ביצים או נקניק, בתוספת מלפפון או זיתים. שלי לוקחת לעבודה קופסה עם ארוחה שמורכבת לרוב ממה שאכלנו בערב לפני.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ