בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הנשנוש המושלם

גרעיני תירס מתובלים בזרעי חרדל וכוסברה

דרך קלה ומהירה להעניק לתירס טעם חדש ומיוחד - כנשנוש בריא, כמנה ראשונה או כתוספת לצד עוף או בשר. עצלנים יכולים להשתמש בתירס מקופסה, במקום בקלחי תירס טריים (עכשיו העונה)

תגובות
גרעיני תירס מתובלים בזרעי חרדל וכוסברה
דורעם גונט

חומרים:

קלחי תירס טריים, כמספר הסועדים (או גרגרי תירס מקופסת שימורים)

ועל כל קלח -

1 כפית שמן צמחי כלשהו או שמן זית

1 כפית שמן שומשום

כפית זרעי חרדל שלמים

חצי כפית זרעי כוסברה שלמים

מלח ופלפל

אופציה: צ'ילי חריף ירוק או אדום קצוץ דק, או כמה טיפות טבסקו

מעט כוסברה קצוצה (ואפשר גם בצל ירוק)

הכנה:

מבשלים את התירס במים עד שיתרכך (כ-20 דקות). מעמידים את התירס במאונך על משטח העבודה, ובעזרת סכין חדה מפרידים את הגרעינים מהקלח.

בסיר מחממים את שני סוגי השמן עם זרעי החרדל והכוסברה. כשזרעי החרדל מתחילים להשמיע קולות פיצוץ, מורידים מהאש (זהירות, הזרעים נוטים להישרף במהירות). מוסיפים לשמן המתובל את גרעיני התירס ואת יתר החומרים ומערבבים. מגישים חם, פושר או קר.

 




תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו