בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרק עוף עם קארי

תיבול בסגנון הודי ותוספת של קוביות תפוח חמוץ לוקחים את מרק העוף השגרתי לסיבוב צהוב ומרענן

תגובות
מרק עוף עם קארי
דורעם גונט

חומרים:

1 ק"ג עוף למרק (הקצב ישמח למכור בזול את העצמות שנותרו מעופות מפורקים)

3 ליטרים מים

2 כרשות (החלק הלבן בלבד), פרוסות דק

2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות

1/2 כוס עדשים כתומות

1/2 כוס גריסי פנינה

1 כף אבקת קארי, טרייה ומשובחת

1 כפית זרעי כוסברה טחונים

1 כף שורש זנגביל טרי, קלוף ומגורר דק

מלח ופלפל שחור

1 תפוח ירוק חמוץ, מגולען וחתוך לקוביות קטנות (אין צורך לקלף)

מיץ מלימון אחד

1 כף סוכר

צרור קטן של עלי כוסברה, קצוצים

הכנה:

בסיר מחממים את העוף והמים. מביאים לרתיחה עדינה ומקפים את הקצף. מוסיפים את הכרשה, הגזר, העדשים, הגריסים, אבקת הקארי, זרעי הכוסברה, הזנגביל המגורר, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה.

מכבים את האש ומוסיפים מיד את קוביות התפוח, מיץ הלימון, הסוכר והכוסברה הקצוצה. טועמים ומתקנים תיבול.

doramg@haaretz.co.i




תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו