בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

סלט דג מלוח עם שעועית לבנה וטרגון

המרקם הרך של השעועית והדג מתקשרים זה לזה, וטעמיהם השונים משתלבים היטב ויוצרים סלט טעים ומעניין

תגובות
סלט דג מלוח עם שעועית לבנה וטרגון
דורעם גונט

חומרים (ל-4 מנות):

1 כוס שעועית לבנה יבשה גדולה, מושרית לילה במים עם חצי כפית סודה לשתייה

3 כפות מיונז, רצוי מתוצרת בית

1 כף מיץ לימון

3 דגי מטיאס או הרינג, מעושנים או מומלחים, חתוכים לרצועות בעובי כס"מ

1 ביצה קשה, מגוררת, מעוכה במזלג או חתוכה לקוביות זעירות

בצל קטן, קלוף וחתוך לקוביות זעירות

עלים משני ענפי טרגון

מלח ופלפל שחור

הכנה:

מסננים את השעועית ממי ההשריה. מבשלים בסיר מכוסה עם מים טריים, עד שהשעועית רכה אך אינה מתפוררת (שעה עד שעה וחצי).

מסננים ממי הבישול, מצננים ומערבבים עם יתר החומרים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חמים, פושר או קר, עם לחם טוב.

 

 

 


 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו