פרחי כרובית מזוגגים חריפים-מתוקים - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פרחי כרובית מזוגגים חריפים-מתוקים

מתיקות הקרמל, מליחות הסויה וחריפות הפלפל מעוררים עניין חדש בכרובית. אחת הדרכים המהירות להכנתה

דרגת קושי: קל
פרחי כרובית מזוגגים בסוכר וסויה
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 2

רכיבים

ראש כרובית בגודל בינוני (בערך קילו)

3 כפות שמן לטיגון

פלפל אדום חריף קטן, קצוץ דק

5 כפות סוכר חום

2 כפות רוטב סויה משובח

כף חומץ בן יין לבן

רבע כפית זרעי כוסברה כתושים

הוראות הכנה

מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים. במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הכרובית והפלפל החריף (המנה אינה צריכה להיות חריפה מאוד, וכמות הפלפל תלויה במידת חריפותו). מטגנים ומערבבים את הכרובית עד שקצותיה מתחילים להשחים (כ-5 דקות).

מוסיפים את הסוכר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות, עד לסף היווצרות קרמל. מוסיפים את רוטב הסויה, החומץ וזרעי הכוסברה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהכרובית רכה מעט, אך חלקה הפנימי עדיין פריך. אוכלים חם או פושר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות