ספגטי עם טונה וצלפים - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ספגטי עם טונה וצלפים

טונה משומרת וצנצנת צלפים בחומץ הם מוצרים שאפשר להחזיק במזווה באופן קבוע. במאמץ מינימלי הם מתחברים לרוטב נהדר לפסטה

דרגת קושי: קל
ספגטי עם טונה וצלפים
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כפות שמן זית משובח

פלפלון צ'ילי חריף, קצוץ דק

10 עלי מרווה טריים, קצוצים (או פטרוזיליה, או כוסברה)

שתי קופסאות קטנות של שימורי טונה

שתי כפות צלפים

סלסלה קטנה של עגבניות שרי, חתוכות לרבעים

מיץ מחצי לימון

קליפה מלימון אחד, קלופה בקולפן ירקות וחתוכה לקוביות קטנטנות

כף סוכר

מלח ופלפל שחור

500 גרם ספגטי

הוראות הכנה

במחבת רחבה מחממים את השמן ומטגנים קלות את הצ'ילי והמרווה (אם משתמשים בעשב תיבול עדין יותר, מדלגים על הטיגון ומוסיפים אותו בסוף הבישול). מוסיפים את יתר החומרים, מפוררים את הטונה ומערבבים יחד כשתי דקות.

מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מוסיפים למחבת ומערבבים יחד. מתקנים תיבול ומגישים עם עוד זילוף של שמן זית טרי בכל צלחת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות