פסטה טרייה חריפה ברוטב שמנת ופול ירוק

כשהפסטה טרייה כל מה שצריך זה רוטב פשוט שלא יגנוב ממנה את ההצגה. הנה שילוב אחד נהדר ומפתיע עם פול ירוק ושמנת

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פסטה טרייה חריפה ברוטב שמנת ופול ירוק
פסטה טרייה חריפה ברוטב שמנת ופול ירוקצילום: דורעם גונט
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2-3 מנות

תגובות