פרפרי סרדינים טריים ממולאים בגריל - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פרפרי סרדינים טריים ממולאים בגריל

מנה יפה וקלה מאוד להכנה, פתיח שיתאים לכל ארוחת דגים. מובן שאפשר לגוון את המילוי לפי מלאי הירקות והתבלינים שתחת ידיכם

דרגת קושי: קל
פרפרי סרדינים טריים ממולאים בגריל
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

10 סרדינים טריים, יפים ונקיים

חצי לימון כבוש, חתוך לקוביות קטנות

חופן עגבניות שרי קצוצות, או שתי עגבניות רגילות, קלופות וקצוצות

10-15 עלי בזיליקום, קצוצים

חופן פטרוזיליה או כוסברה (או שניהם), קצוץ

1 בצל ירוק, חתוך לטבעות דקות

2 כפות שמן זית

חצי כוס פנקו (פירורי לחם יפאניים). אם אין, פירורי לחם רגילים

פלפל שחור

הוראות הכנה

פותחים את הסרדינים, מוודאים שלא נשארו עצמות או קשקשים, ומניחים על משטח העבודה כשצד העור כלפי מטה.

מערבבים בקערית את כל יתר החומרים.

מפזרים את התערובת על הדגים, ומהדקים בעדינות. מעבירים את הדגים לתבנית משומנת קלות בשמן זית.

קולים מתחת לגריל חם רק עד שהמילוי מזהיב קלות והדגים עשויים (כחמש דקות). מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות