פרפרי סרדינים טריים ממולאים בגריל

מנה יפה וקלה מאוד להכנה, פתיח שיתאים לכל ארוחת דגים. מובן שאפשר לגוון את המילוי לפי מלאי הירקות והתבלינים שתחת ידיכם

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
פרפרי סרדינים טריים ממולאים בגריל
פרפרי סרדינים טריים ממולאים בגרילצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 10 סרדינים טריים, יפים ונקיים
  • חצי לימון כבוש, חתוך לקוביות קטנות
  • חופן עגבניות שרי קצוצות, או שתי עגבניות רגילות, קלופות וקצוצות
  • 10-15 עלי בזיליקום, קצוצים
  • חופן פטרוזיליה או כוסברה (או שניהם), קצוץ
  • 1 בצל ירוק, חתוך לטבעות דקות
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כוס פנקו (פירורי לחם יפאניים). אם אין, פירורי לחם רגילים
  • פלפל שחור

הוראות הכנה

פותחים את הסרדינים, מוודאים שלא נשארו עצמות או קשקשים, ומניחים על משטח העבודה כשצד העור כלפי מטה.

מערבבים בקערית את כל יתר החומרים.

מפזרים את התערובת על הדגים, ומהדקים בעדינות. מעבירים את הדגים לתבנית משומנת קלות בשמן זית.

קולים מתחת לגריל חם רק עד שהמילוי מזהיב קלות והדגים עשויים (כחמש דקות). מגישים מיד.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ