סלט פלפלים קלויים ורוקט - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט פלפלים קלויים ורוקט

סלט צבעוני, יפה וטעים, שאת רוב מרכיביו - הפלפלים, הגבינה, הביצה הקשה והרוטב - אפשר להכין מראש. ברגע האחרון מרכיבים את המנות בצלחות ואוכלים כמו במסעדה

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט רוקט ופלפלים קלויים
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

צרור גדול של עלי רוקט

3 פלפלים אדומים, קלויים, קלופים וקרועים ביד לרצועות

3 פלפלים צהובים, קלויים, קלופים וקרועים ביד לרצועות

100 גרם גבינת פטה (רצוי מחלב עזים), חתוכה לקוביות קטנות

3 כפות צנוברים, קלויים קלות על מחבת יבשה

3 ביצים קשות, קלופות וחתוכות לרבעים

לרוטב:

4 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי לבן (או חומץ בן יין לבן)

1 כפית חרדל

מלח ופלפל

הוראות הכנה

מסדרים מצע של עלי רוקט על ארבע צלחות גדולות, ומעליהם פלפלים קלויים אדומים וצהובים.

מפזרים קוביות של גבינת פטה וצנוברים, ובמרכז מניחים שלושה רבעים של ביצה קשה.

מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות