מתכון

סלט פלפלים קלויים ורוקט

סלט צבעוני, יפה וטעים, שאת רוב מרכיביו - הפלפלים, הגבינה, הביצה הקשה והרוטב - אפשר להכין מראש. ברגע האחרון מרכיבים את המנות בצלחות ואוכלים כמו במסעדה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
סלט רוקט ופלפלים קלויים
סלט רוקט ופלפלים קלוייםצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • צרור גדול של עלי רוקט
  • 3 פלפלים אדומים, קלויים, קלופים וקרועים ביד לרצועות
  • 3 פלפלים צהובים, קלויים, קלופים וקרועים ביד לרצועות
  • 100 גרם גבינת פטה (רצוי מחלב עזים), חתוכה לקוביות קטנות
  • 3 כפות צנוברים, קלויים קלות על מחבת יבשה
  • 3 ביצים קשות, קלופות וחתוכות לרבעים

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי לבן (או חומץ בן יין לבן)
  • 1 כפית חרדל
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

מסדרים מצע של עלי רוקט על ארבע צלחות גדולות, ומעליהם פלפלים קלויים אדומים וצהובים.

מפזרים קוביות של גבינת פטה וצנוברים, ובמרכז מניחים שלושה רבעים של ביצה קשה.

מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ