טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט כרוב סיני עם פטריות בסויה

גם לאחר שהוא מתרכך ברוטב, הכרוב שומר על מידה של פריכות, ניגוד נעים לפטריות ש"שותות" את הרוטב ומקבלות מרקם רך וטעם עשיר

4-6 מנות דרגת קושי: קל
סלט כרוב סיני עם פטריות בסויה
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לסלט:

כ-750 גרם כרוב (רצוי סיני - ראש קטן שלם, או חצי ראש גדול) חתוך לרצועות דקות

250 גרם פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות בגודל כ-1 ס"מ

צרור קטן של כוסברה קצוצה

5 בצלים ירוקים, קצוצים דק

לרוטב:

רבע כוס רוטב סויה

3 כפות חומץ אורז

6 כפות סוכר

1 צ'ילי אדום חריף, קצוץ דק (יותר או פחות, לפי הטעם)

1 כף שמן שומשום

1.5 כפות ג'ינג'ר (שורש זנגביל טרי) קלוף וקצוץ דק מאוד

הוראות הכנה

מערבבים בקערה גדולה את כל הירקות. מניחים את כל חומרי הרוטב בקערית, ומערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי.

מוסיפים את הרוטב לירקות ומערבבים היטב. מניחים לפחות לחצי שעה, כדי לאפשר לכרוב להתרכך ולהפריש נוזלים, ולטעמים להתחבר זה לזה.

טועמים ומשפרים תיבול (אפשר להוסיף כל אחד מהחומרים ברוטב, לפי הטעם). הסלט נשמר היטב בקירור.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות