כנאפה עם שזיפים ומייפל - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ברגע האחרון כנאפה עם שזיפים ומייפל

גבינה צהובה פשוטה וסירופ מייפל מוכן (אבל אמיתי) הופכים את הקינוח המפואר למנה לא מסובכת שמכינים ברגע האחרון (בתנאי שיש אטריות קדאיף במקפיא)

תבנית בקוטר 24 דרגת קושי: קל
כנאפה שזיפים ומייפל
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

300 גרם אטריות קדאיף (אפשר קפואות שהופשרו)

100 גרם חמאה מומסת
3 שזיפים (או נקטרינות, או תערובת), מגולענים וחתוכים לפלחים דקים
1 כף סוכר דמררה
1/2 כפית קינמון
150 גרם גבינה קשה (צהובה), מגוררת
1/4 כוס סירופ מייפל אמיתי

הוראות הכנה

פותחים את אטריות הקדאיף, בקערה, כדי שלא יהיו בהן גושים.

יוצקים את החמאה המומסת על האטריות ומערבבים היטב, עד שכל האטריות מצופות בחמאה.

מפזרים מחצית מהאטריות בשכבה אחידה במחבת בקוטר 24 ס"מ. מניחים על להבה בינונית-נמוכה ומטגנים בעדינות.

בינתיים מסדרים על האטריות את הפירות ובוזקים עליהם סוכר וקינמון. מפזרים מעל גם את הגבינה המגוררת ומכסים ביתרת האטריות.

כשהאטריות זהובות ופריכות מלמטה (להיזהר שלא יישרפו), מניחים צלחת גדולה על המחבת והופכים בזהירות. מחליקים את הכנאפה חזרה למחבת, כדי לטגן את צדה השני. כשהאטריות זהובות משני הצדדים הופכים על צלחת הגשה.

יוצקים על הכנאפה החמה את סירופ המייפל ומגישים מיד, בעודה לוהטת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות