צ'יפס בטטה מושלם עם מלח רוזמרין - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צ'יפס בטטה מושלם עם מלח רוזמרין

גיוון חביב לצ'יפס אפשר להכין כמעט מכל ירקות השורש. בטטה היא בחירה מתבקשת. מלח הרוזמרין מתאים מאוד גם לצ'יפס מתפוחי אדמה

דרגת קושי: קל
צ'יפס בטטה
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

בטטות יפות, קלופות

שמן לטיגון עמוק
מחטים מכמה גבעולים טריים של רוזמרין
כף מלח

הוראות הכנה

חותכים את הבטטות למקלות בעובי של כסנטימטר. אין צורך להשרות במי קרח.

מטגנים טיגון ראשון בטמפרטורה נמוכה וטיגון שני בטמפרטורה גבוהה. זמן הטיגון קצר יותר משל תפוחי אדמה: 4-5 דקות לטיגון הראשון ופחות מדקה לטיגון השני.

במעבד מזון קטן או במכתש ועלי מניחים כף מעלי הרוזמרין וכף מלח. טוחנים יחד ומפזרים בנדיבות על הצ'יפס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות