צ'יפס בטטה מושלם עם מלח רוזמרין

גיוון חביב לצ'יפס אפשר להכין כמעט מכל ירקות השורש. בטטה היא בחירה מתבקשת. מלח הרוזמרין מתאים מאוד גם לצ'יפס מתפוחי אדמה

דורעם גונט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
צ'יפס בטטה
צ'יפס בטטהצילום: דורעם גונט

רכיבים

הוראות הכנה

חותכים את הבטטות למקלות בעובי של כסנטימטר. אין צורך להשרות במי קרח.

מטגנים טיגון ראשון בטמפרטורה נמוכה וטיגון שני בטמפרטורה גבוהה. זמן הטיגון קצר יותר משל תפוחי אדמה: 4-5 דקות לטיגון הראשון ופחות מדקה לטיגון השני.

במעבד מזון קטן או במכתש ועלי מניחים כף מעלי הרוזמרין וכף מלח. טוחנים יחד ומפזרים בנדיבות על הצ'יפס.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ