שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דורעם גונט
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:קל
צ'יפס בטטהצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • בטטות יפות, קלופות
  • שמן לטיגון עמוק
  • מחטים מכמה גבעולים טריים של רוזמרין
  • כף מלח

הוראות הכנה

חותכים את הבטטות למקלות בעובי של כסנטימטר. אין צורך להשרות במי קרח.

מטגנים טיגון ראשון בטמפרטורה נמוכה וטיגון שני בטמפרטורה גבוהה. זמן הטיגון קצר יותר משל תפוחי אדמה: 4-5 דקות לטיגון הראשון ופחות מדקה לטיגון השני.

במעבד מזון קטן או במכתש ועלי מניחים כף מעלי הרוזמרין וכף מלח. טוחנים יחד ומפזרים בנדיבות על הצ'יפס.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ