מתכון |

מילקשייק סברס

את הסברס הכי כיף לאכול כמו שהוא, אך טעמו המשובח מצוין גם במשקאות כמו המילקשייק הזה

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דורעם גונט
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מילקשייק סברסצילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 3 יחידות סברס קלוף

  • 1 כוס חלב (או מים)

  • 4 כפיות סוכר

  • מיץ לימון לפי הטעם

  • 2-3 קוביות קרח גדולות

  • אפשרות: כף רום

הוראות הכנה

טוחנים את כל החומרים בבלנדר, עד שהקרח מרוסק לגמרי. מסננים ומגישים בכוסות גבוהות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ