מתכון

מילקשייק סברס

את הסברס הכי כיף לאכול כמו שהוא, אך טעמו המשובח מצוין גם במשקאות כמו המילקשייק הזה

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מילקשייק סברס

רכיבים

  • 3 יחידות סברס קלוף
  • 1 כוס חלב (או מים)
  • 4 כפיות סוכר
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • 2-3 קוביות קרח גדולות
  • אפשרות: כף רום

הוראות הכנה

טוחנים את כל החומרים בבלנדר, עד שהקרח מרוסק לגמרי. מסננים ומגישים בכוסות גבוהות.

תגובות