מילקשייק סברס - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מילקשייק סברס

את הסברס הכי כיף לאכול כמו שהוא, אך טעמו המשובח מצוין גם במשקאות כמו המילקשייק הזה

דרגת קושי: קל
מילקשייק סברס
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 יחידות סברס קלוף

1 כוס חלב (או מים)

4 כפיות סוכר

מיץ לימון לפי הטעם

2-3 קוביות קרח גדולות

אפשרות: כף רום

הוראות הכנה

טוחנים את כל החומרים בבלנדר, עד שהקרח מרוסק לגמרי. מסננים ומגישים בכוסות גבוהות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות