סברס עם קרם גבינה ולימון - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סברס עם קרם גבינה ולימון

קינוח קיצי קליל ומהיר בכיכובו של הסברס

דרגת קושי: קל
סברס עם קרם גבינה ולימון
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

100 גרם שמנת חמוצה, לפחות 15% שומן

250 גרם מסקרפונה, ריקוטה, טבורוג או תערובת שלהן, לפי הטעם

2 כפות סוכר (או יותר, לפי הטעם)

כף מיץ לימון + קליפה מגוררת מלימון אחד

סברס קר, קלוף וחצוי לאורך

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל החומרים, חוץ מהסברס. טועמים ומוסיפים סוכר או לימון לפי הטעם. מסדרים את חצאי הסברס על צלחת הגשה, כשהצד החתוך כלפי מעלה. מניחים כפית מתערובת הגבינה על כל מחצית סברס. מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות