מתכון |

סברס עם קרם גבינה ולימון

קינוח קיצי קליל ומהיר בכיכובו של הסברס

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
סברס עם קרם גבינה ולימון
סברס עם קרם גבינה ולימוןצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 100 גרם שמנת חמוצה, לפחות 15% שומן
  • 250 גרם מסקרפונה, ריקוטה, טבורוג או תערובת שלהן, לפי הטעם
  • 2 כפות סוכר (או יותר, לפי הטעם)
  • כף מיץ לימון + קליפה מגוררת מלימון אחד
  • סברס קר, קלוף וחצוי לאורך

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל החומרים, חוץ מהסברס. טועמים ומוסיפים סוכר או לימון לפי הטעם. מסדרים את חצאי הסברס על צלחת הגשה, כשהצד החתוך כלפי מעלה. מניחים כפית מתערובת הגבינה על כל מחצית סברס. מגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ