סורבה סברס - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סורבה סברס

דרגת קושי: קל
סורבה סברס
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3/4 כוס סוכר

1 כוס מים

500 גרם סברס קלוף (שוקלים אחרי הקילוף)

2 כפות מיץ לימון

אפשרות: 1 חלבון מוקצף עם כף סוכר

הוראות הכנה

בסיר קטן מחממים את הסוכר והמים, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ. מצננים במקרר.

טוחנים את הסברס במעבד מזון ומעבירים את הפרי הטחון דרך מסננת, כדי להיפטר מהגרעינים. כעת אמורים להיות בידינו כ-400 מ"ל מיץ סברס נקי מגרעינים.

מערבבים את מיץ הסברס עם הסירופ ומיץ הלימון ומעבירים למכונת גלידה. כמה דקות לפני שהגלידה קפאה לגמרי אפשר להוסיף לתערובת חלבון מוקצף עם כף סוכר. תוספת זו תרכך את הסורבה ותסייע לו לשמור על מרקם נעים, אך גם תדלל מעט את טעם הסברס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות