מתכון |

סורבה סברס

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
סורבה סברסצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 500 גרם סברס קלוף (שוקלים אחרי הקילוף)
  • 2 כפות מיץ לימון
  • אפשרות: 1 חלבון מוקצף עם כף סוכר

הוראות הכנה

בסיר קטן מחממים את הסוכר והמים, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ. מצננים במקרר.

טוחנים את הסברס במעבד מזון ומעבירים את הפרי הטחון דרך מסננת, כדי להיפטר מהגרעינים. כעת אמורים להיות בידינו כ-400 מ"ל מיץ סברס נקי מגרעינים.

מערבבים את מיץ הסברס עם הסירופ ומיץ הלימון ומעבירים למכונת גלידה. כמה דקות לפני שהגלידה קפאה לגמרי אפשר להוסיף לתערובת חלבון מוקצף עם כף סוכר. תוספת זו תרכך את הסורבה ותסייע לו לשמור על מרקם נעים, אך גם תדלל מעט את טעם הסברס.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ