מתכון |

רוטב סברס-מנגו מתוק

רוטב מתקתק שמתאים לסלטים ולעוף בתנור בכיכובם של שני פירות הקיץ האולטימטיביים

דורעם גונט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דורעם גונט
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
רוטב סברס-מנגו מתוקצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 250 גרם סברס קלוף, חתוך לרבעים
  • 200 גרם מנגו קלוף, חתוך לקוביות קטנות
  • 300 גרם סוכר
  • מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה

מניחים את כל החומרים בסיר קטן, מביאים לסף רתיחה ומבשלים, ללא מכסה, במשך כחצי שעה. אוכלים עם גלידה, עם יוגורט על פנקייק, או כרוטב לצד מנות קינוח. מצוין גם ליד חזה עוף או נתח בשר צלוי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ