רוטב סברס-מנגו מתוק - דורעם גונט - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רוטב סברס-מנגו מתוק

רוטב מתקתק שמתאים לסלטים ולעוף בתנור בכיכובם של שני פירות הקיץ האולטימטיביים

דרגת קושי: קל
רוטב סברס-מנגו מתוק
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

250 גרם סברס קלוף, חתוך לרבעים

200 גרם מנגו קלוף, חתוך לקוביות קטנות

300 גרם סוכר

מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה

מניחים את כל החומרים בסיר קטן, מביאים לסף רתיחה ומבשלים, ללא מכסה, במשך כחצי שעה. אוכלים עם גלידה, עם יוגורט על פנקייק, או כרוטב לצד מנות קינוח. מצוין גם ליד חזה עוף או נתח בשר צלוי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות