מתכון

רוטב סברס-מנגו מתוק

רוטב מתקתק שמתאים לסלטים ולעוף בתנור בכיכובם של שני פירות הקיץ האולטימטיביים

דורעם גונט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
רוטב סברס-מנגו מתוק

רכיבים

  • 250 גרם סברס קלוף, חתוך לרבעים
  • 200 גרם מנגו קלוף, חתוך לקוביות קטנות
  • 300 גרם סוכר
  • מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה

מניחים את כל החומרים בסיר קטן, מביאים לסף רתיחה ומבשלים, ללא מכסה, במשך כחצי שעה. אוכלים עם גלידה, עם יוגורט על פנקייק, או כרוטב לצד מנות קינוח. מצוין גם ליד חזה עוף או נתח בשר צלוי.

תגובות