שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכון: ברוקולי בפסטו עם שמנת וחרדל

רוטב מהיר הכנה לשדרוג ברוקולי (או ירקות אחרים מהמשפחה)

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2-3 מנות
ברוקולי בפסטו עם שמנת וחרדל
ברוקולי בפסטו עם שמנת וחרדלצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 500 גרם ברוקולי טרי
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה לבישול 15% שומן
  • 2 כפות רוטב פסטו (עדיף תוצרת בית, אבל אפשר גם מוכן)

הוראות הכנה

חולטים את הברוקולי במים רותחים מומלחים קלות, ללא מכסה, עד שהוא מבושל אך עדיין לא מתפרק (6-7 דקות).

חותכים את הברוקולי לאורכו, כדי להפריד בין הפרחים, ומניחים בצלחת.

למשקיענים: מחממים את השמנת ומבשלים אותה על אש קטנה כ-3 דקות, כדי שתסמיך קלות. עצלנים מחממים מעט במיקרוגל או משתמשים בשמנת קרה.

מערבבים את השמנת עם החרדל והפסטו ומתבלים במלח ובפלפל. טועמים ומתקנים תיבול.

יוצקים את הרוטב על הברוקולי ומגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ