שניצל תירס ביתי: מתכון מושלם

גרסה ביתית קלה, טעימה והרבה יותר בריאה לשניצל התירס התעשייתי

דורעם גונט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
שניצל תירס ביתי
שניצל תירס ביתיצילום: דורעם גונט

תגיות:

רכיבים

הוראות הכנה

טורפים בקערה את הביצים עם הפטרוזיליה. מוסיפים את יתר החומרים, חוץ משמן הזית, ומערבבים היטב.

מחממים את שמן הזית במחבת (רצוי עם ציפוי טפלון). כשהשמן חם, מטילים לתוכו כפות גדושות מתערובת התירס (למראה מסודר, מטגנים את התערובת בתוך טבעות מתכת המשמשות לאפייה, לחיתוך עוגיות או לטיגון).

כשהלביבות מזהיבות (כעבור 2-3 דקות), הופכים ומטגנים אותן עד להזהבה גם מצדן השני.

מגישים מיד (הלביבות אינן עוברות יפה חימום מחדש, כך שלא כדאי לטגנן מראש).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ