מאבטיח קר ועד גראטן קישואים: עונת הדלועים נפתחה ולא כדאי להחמיץ אותה

היופי במטבח הוא לקחת רעיון ולתת לו פרשנות אישית שמערבת זיכרונות, חלומות ואת מה שקורה עכשיו מסביב. דלועים מאפשרים מקום רב לעשייה כזאת

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט פאקוס שקדים ירוקים ואבן לבן. ציפייה משמחת
סלט פאקוס שקדים ירוקים ואבן לבן. ציפייה משמחתצילום: נועם פריסמן
דור ונגר

לא אשכח את הפעם ההיא שעיצבה את כל מה שאני חושב על אוכל. את הרגע האחד שגורם לך להבין כמה אתה קטן ביחס לפעולה הזאת שאנחנו עושים בממוצע שלוש פעמים ביום. זה היה בזמן שעבדתי כטבח במסעדה. בין עוד מנת דג אחת לשנייה, שמעתי אז את אחת הלקוחות מספרת לבן לווייתה שהיא זו שחיברה בין דג לשמנת חמוצה. היא היתה הראשונה, ולכן היא הבעלים של הרעיון. הרגע הזה הסעיר את עולמי הקולינרי, ועוד יותר את עולמי האישי. שאלתי את עצמי המון שאלות שעיקרן התהייה הגדולה אם בכלל צריכה להיות לנו בעלות על אוכל.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ