התגעגעתם לערב פיצוחים? הנה שלוש מנות של אוכל קריספי מתפצח

מנות מטוגנות שמתפצחות בפה אולי לא ייכנסו לתנ"ך האוכל הבריא, אבל איזה טעם!!

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
במיה פריטו מיסטו
על טרטור.
במיה פריטו מיסטו על טרטור. מנה ראשונה שמשלבת חם וקרצילום: נועם פריסמן, סטייליסטית: עינב רייכנר
דור ונגר

פעם, עוד לפני שידעתי שאהיה טבח מקצועי, הניסיון הקולינרי שלי כלל מסעדה בכפר תבור, וההישג המשמעותי שלי בה היה קידום ממשרת שוטף כלים ללא מדיח אל עמדת הצ'יפסר. זו היתה עמדה נחשקת ואני טיגנתי בה שניצלים זהובים עם קצוות קריספיים. לאורך משמרת של שמונה שעות נכוויתי מהורדת השניצלים לשמן רותח, לטובת הילדים שבין באי המסעדה. ילדים יודעים מה טוב. החיך שלהם לא משקר.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות