אז מה זה בעצם מטבח מקומי?

הלַקָּט עידו שגב מציג את הגרסה הייחודית שלו

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
צילום: נועם פריסמן
דור ונגר

עידו שגב הלַקָּט הזמין אותי אליו לשבת על גג יפואי, להדליק עצים ולנהל שיח בין שני טבחים.

נורא קל לדבר על אוכל, ולבשל אוכל, שמכונה אצלנו מקומי. כחלק מהמסע שלי כטבח, כאדם שמתעסק באוכל, אני רוצה לפרוץ את הגבולות האלה, של עוד חציל בטחינה ועוד עראייס. אני רוצה להכיר אוכל שונה ולתת לו במה, ללמוד עוד מקיבוץ הגלויות שקיים פה ולנכס למטבח שלי את מה שיתאים עבורו.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות