שוק טלה אחת - שלושה מתכונים

נרקיס אלפי היא אורחת המדור השבוע והיא מעבירה קורס מזורז בניצול עד תום של אותה השוק למספר כיוונים מפתיעים ומרעננים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מדור אוכל דור ונועם
שוק טלה. לא רק על שולחן החגצילום: נועם פריסמן
דור ונגר
דור ונגר

אוכל זה מסע. אין לו אמת אחת של עשה ואל תעשה. כבר כתבתי בעבר שמה שהיה נכון לי בתור טבח לפני שנה, כבר לא בהכרח נכון לי היום. אני זוכר שנסעתי לבשל אירוע באילת עם חברת קייטרינג גדולה. החברה ציוותה אותנו לנסוע במכוניות כקבוצות, ואותי, בר מזל שכמוני, ציוותו לנסוע עם ארבעה גברים שכל עיסוקם בחיים היה סדנאות בשר. במשך חמש שעות של נסיעה הם דיברו על יישון הבשר, מידת השיוש שלו, אופן הצלייה ועוד.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ