השף יובל ליטמנוביץ' מודה שהוא לומד על אוכל כל יום מחדש

ליטמנוביץ' פתוח לרעיונות, גם מבשלן אזוטרי בכפר שכוח אל. בביקור מולדת בארץ הוא חיבר חומרי גלם מוואדי ניסנאס לידע הנצבר שלו והוציא מתחת ידיו צלחות שרוקנו עד תום

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דור ונגר
דור ונגר

יובל ליטמנוביץ' הוא שף וחובב בישול מושבע. גם אחרי יום מפרך של 14 שעות על הרגליים הוא יחזור הביתה ויבשל לעצמו ארוחה טובה, יקרא עוד מאמר שיעשיר את עולמו הקולינרי. יובל חי בניו יורק ומנהל אופרציה של בית מלון שכולל בתוכו מסעדות שף ואירועים. בזמן הקורונה הוא חזר לארץ בשמחה מהולה בהלם. מהרגע שנחת הוא התייצב עם בת זוגו רוית, חובבת קולינריה די מוכרת בעיר חיפה, בכל מסעדה מקומית שבנמצא. יובל היה רעב לאוכל שהשאיר מאחור בזמן שעבר לניו יורק. הוא חיפש המלצות למאמות באזור, שיוכל לספוג מהן כל שביב מידע על עוד מנה, עוד סיר. הוא ישב וגילגל איתן עלי גפן בזמן שהן התלוננו שנגמרו להן עלי לשון הפר.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ