בראש השנה הזה תבשלו בספניולית עם מתכונים של גיל חובב

כדי שהשנה תהיה טובה מקודמתה, כדאי בהחלט להגיש לשולחן החג צ'ומלה, פפיטדה ועוגת פירות יבשים — מטעמים מבית משפחתו של גיל חובב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
צ'ומלה
צ'ומלה. התחלה טובה לשנה חדשהצילום: נועם פריסמן
דור ונגר
דור ונגר

עוד פעם אחת ואשמע סיפור על הדג ההוא שהיה באמבטיה ונהיה לגפילטע, אטמון ראשי בחול ואוציא אותו רק ביום כיפור. לא שיש לי משהו נגד המסורת של קציצת הדג האפורה עם הגזר מעליה, אבל רציתי לראות יותר צבע במדור החג השנה. החלטתי לארח את אחד מאנשי האוכל האהובים עלי, האיש שמצליח לדבר על האוכל הספניולי של סבתו האהובה מומה גם ברגישות וגם בהומור (כי מי עוד כותב במתכון שעוגה צריכה לצאת כמו בטון). כל המאכלים שהוא בחר לבשל איתנו לחג נחשבים לבעלי סגולות למזל טוב לשנה החדשה, ולפי השנה האחרונה, קצת מזל בהחלט לא יזיק פה.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ