לאכול, לבשל, לאהוב: גרסת המתכונים

נדב מלין ועדי מוטיל חולמים להקים חווה עצמאית שתחבר קולינריה, חקלאות וחינוך. בינתיים הם חיים ביחד דרך אוכל ומפרים את עצמם איתו

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טארט תאנים כפרי עם דיבס והל אתיופי. מומלץ להגיש עם קצפת לא מתוקה
טארט תאנים כפרי עם דיבס והל אתיופי. מומלץ להגיש עם קצפת לא מתוקהצילום: נועם פריסמן
דור ונגר

לאחרונה אני מתעסק הרבה בפשטות של האוכל, בלהפשיט אותו ולהחזיר אותו להגדרה הבסיסית שלו כצורך, ולמקום הראוי לו – הצלחת. זה לא אומר שאני כבר לא מתרגש מאוכל. ואחד הדברים שעדיין מצליחים לרגש אותי בו הוא הדרך העקלקלה שלו להפגיש בין אנשים ולחבר ביניהם.

למשל בין נדב מלין מהקייטרינג המשפחתי לואיזה לעדי מוטיל שעושה סדנאות בישול וארוחות פרטיות. עדי ונדב חברים ב"ברית השפים", מין חבורה של אנשי קולינריה, לאו דווקא רק שפים, שנפגשים פעם בכמה זמן ומקיימים פעילויות קולינריות מעשירות. באחד המפגשים, שהתקיים בביתו של ד"ר אורי מאיר צ'יזיק, היסטוריון וסופר המתמחה בהיסטוריה של הרפואה והתזונה, העיניים של נדב רדפו אחרי עדי בזכות עבודתה עם הבצק (הדברים המוזרים שגורמים למשיכה אצל טבחים). זה נגמר במגורים משותפים בקיבוץ קרית ענבים.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות