תשמעו משפט ששווה להדליק עבורו את הגז ולבשל הכי טוב שאפשר

צפייה ב"החגיגה של באבט" הזכירה לי למה כל כך כיף לבשל. כמה מנות בהשראת הסרט האייקוני

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בליני קרם פרש ובוטרגה
אמנות או לא אמנות? בליני קרם פרש ובוטרגהצילום: נועם פריסמן
דור ונגר
דור ונגר

בחלומות הפרועים שלי אני מדמיין מטבח עם אש גלויה, מטבח שכולו מרושת בכלי נחושת שתלויים מסביב, מטבח שבמרכזו אני יכול לעשות בצק עלים על אי עשוי מעץ עם סימני הדורות שעבדו עליו.

צפיתי במטבח כזה ובטבחית שניהלה אותו ביד רמה. לטבחית קראו באבט והיא גיבורת ''החגיגה של באבט''. בהתחלה הייתי סקפטי בקשר לסרט הדני משנות ה-80. מה לדור שלנו ולדבר הזה, אצלנו הכל מהיר יותר, חד יותר.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ