כך תשחזרו בבית מנות אהובות ממסעדות

עכשיו כשהכל סגור, זה הזמן להיזכר בכמה מנות מועדפות ממסעדות ולהכין אותן

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ברוסקטת חלה עם ריבת עגבניות וגבינה
ברוסקטת חלה עם ריבת עגבניות וגבינהצילום: נועם פריסמן
דור ונגר
דור ונגר

טבח שאין לו סיר על האש מולו ואין לו לקוח לבשל לו, מה נשאר לו. כמוהו כשחקן שאין לו קהל להשתחוות אליו בסוף הופעה, כשחקן כדורגל שמבקיע גול ומסתכל אל עבר יציעים ריקים. בימים אלו נלקח מאיתנו הדבר שאנחנו טובים בו, שאנחנו קמים בבוקר בשבילו.

בנעורי לא הייתי פופולרי. לא הייתי תלמיד טוב בלשון המעטה, לא הייתי גאון חברתי (עד היום אני לא), גם את שנות השירות הצבאי שלי ביליתי בעיקר בכלא ובתחושת אשם כללית על חוסר ההצלחה שלי. לאחר כמה שנים גיליתי את האוכל ודרכו בפעם הראשונה קיבלתי אהבה, הכרה ובעיקר תחושת שייכות לעולם. משנכנסתי אל עולם המסעדות גיליתי מקום שהכל אפשרי בו. התברר לי שגם אנשים שפחות טובים בסמול טוק יכולים לעורר רגשות אצל אדם אחר דרך צלחת אחת פשוטה. מצאתי עולם שבו לכולם יש מקום ואין בו שיפוטיות. יכולנו להתלבש איך שבא לנו, לעשן, לשתות ולחגוג.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ