עתליה עין מור מבשלת את עין כרם

ממרח אזוב, מרוות ירושלים וכנאפה חבושים. האוכל של עתליה עין מור מציג את המקום שבו גדלה ובו היא מבשלת

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עתליה עין מור. לקנא בסבלנות
עתליה עין מור. לקנא בסבלנותצילום: נועם פריסמן
דור ונגר
צילומים: נועם פריסמן
דור ונגר
צילומים: נועם פריסמן

"אני ממש מחוברת לעין כרם, לאדמה", אומרת לי השפית עתליה עין מור (34), אורחת המדור השבוע. "מעולם לא גרתי בשום מקום אחר. זה הבית שבו נולדתי, אני אפילו לא יכולה לדמיין מה היה קורה אם הורי היו קונים את הדירה בקומה השמינית בקרית יובל שהם עמדו לרכוש". ואכן, שמגיעים לפתח ביתה, ניכר שכאן היא גדלה. הדרך שבה עמדה על המרפסת הצופה אל סכר בית זית הבהירה היטב – היא בעלת הבית.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ