עם החרסינה של סבתא גם שניצל ופתיתים הם ארוחת גורמה

כשבתי הקולנוע, התיאטראות, המוזיאונים ואולמות הקולנוע סגורים, הדרך היעילה ביותר להרגיש בן תרבות היא להפסיק לאכול מכלים חד פעמיים ולחזור לסרוויס החרסינה של סבתא

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ארוחה בתיאטרון החאן בירושלים. לגעת בתרבות 
דרך הסרוויס
ארוחה בתיאטרון החאן בירושלים. לגעת בתרבות דרך הסרוויסצילום: נועם פריסמן
דור ונגר
דור ונגר

"כשאתה אוכל בסרוויס אתה מרגיש כמו בן תרבות'' (אייל שני, "מאסטר שף", 2020)

לא ננסה לעסוק בהגדרה של תרבות ב-2020, מאחר שהיא לא קיימת. התיאטראות, בתי הקולנוע, המוזיאונים – כולם סגורים, והאוכל והסעודות שליוו את הביקור במוסדות האלה עברו למתכונת של אבירים לובשי כחול רכובים על כליהם ובארגזם מנות ארוזות היטב בקופסאות חד פעמיות.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ