מהדגה הדלה של נמל יפו הוא מכין תבשילים מסעירים

מן הדגים של נמל יפו רמי עבדו מבשל את המתכונים הכי עשירים שיש

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רמי עבדו בנמל יפו
רמי עבדו בנמל יפו. אי אפשר להתפרנס מהיםצילום: נועם פריסמן
דור ונגר
דור ונגר

אנחנו כבר לא ציידים. אף אחד לא קם בבוקר ויוצא לצוד פרות, כבשים או עופות. דייג, כמקצוע, הוא מאחרוני הציידים בעולם. הפרנסה שלו היא לא דבר ודאי, זה הוא מול הים, וגם הוא עומד בקרוב להיעלם.

כבר בירידה אל נמל יפו מרגישים את המתח בין העולם החדש לזה הישן. מפלצות הבנייה האורבניות מתרוממות מעל המכולות של דייגי הנמל, רוצות לקבור אותן ולמחוק את זכרן.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ